Зернецький Б.Ф. (до 80-річчя з дня народження) (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2009)
Борис Федорович Зернецький – відомий в Україні та далеко за її межами вчений-палеонтолог, стратиграф та морський геолог, доктор геолого мінералогічних наук, головний науковий співробітник відділу кайнозою Інституту геологічних наук НАН України.