Геофізичні методи у дослідженнях дна Світового океану (до 85-річчя С.Т. Звольського) - Половка, С.Г. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2010)
В статті висвітлено роль геофізичних методів дослідження донних
осадів у розвитку нових напрямків у морській геології через наукові напрцювання доктора геолого-мінералогічних наук С.Т. Звольського. В статье показана роль геофизических методов исследования донных осадков в развитии новых направлений в морской геологии через научные наработки доктора геолого-минералогических наук С.Т. Звольского The article shows role of geophysical methods for investigation of bottom deposits in the
development of new depatments in marine geology through scientific achievements Doctor
of Geological and Mineralogical Sciences S.T. Zvolsky