Применение ферментного препарата «Микразим 10000 ЕД» у детей с заболеваниями пищеварительной системы - Лебедева, Т.Н.; Никитина, Н.В.; Кунцевич, Е.И.; Дедович, Н.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті наведено результати вивчення клiнiчної ефективності застосування ферментного препарату Мікразiм 10 000 ОД при порушеннях травлення у дітей. Висока клiнiчна ефективність, добра переносимiсть, наявність дитячих форм дозволяють рекомендувати Мікразiм 10000 ОД як ферментний препарат при лiкуваннi порушень травлення у дітей. The article presents the results of a study of “Micrazim 10 000” clinical efficacy in treatment disorders of the digestive system at children. High clinical efficacy, good tolerance, the presence of children’s formulations allow recommend Micrazim 10 000 for an enzymes treatment of disorder the digestive system at children.