Использование смеси фрисолак Gold 1 в питании детей первого года жизни и формировании адекватного иммунного ответа - Лагунова, Н.В.; Моцарь, В.В.; Машковская, Д.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті проведено аналіз результатів клінічного дослідження молочної суміші Фрісолак Gold 1 у дітей з спадковою схильністю до алергічних захворювань. Дослідження довело, що раннє вигодовування сумішшю з пребіотиками має пролонговану дію і ефект зниження захворюваності на інфекційні та алергічні захворювання. The article analyzes the results of a clinical trial of formula Frisolak Gold 1 for children with inheritance predisposition to allergic diseases. Research has proven that early feeding with a mixture of prebiotics is a prolongation of the action and the effect of reducing the incidence of infectious and allergic diseases.