Результаты рентгенологического исследования костной ткани пародонта в ретенционном периоде ортодонтического лечения - Романенко, И.Г.; Вагин, П.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Метою даного дослідження було вивчення стану кісткової тканини пародонту в ретенційному періоді ортодонтичного лікування і стимулювання процесів остеосинтезу шляхом застосування лікувально-профілактичного комплексу фармако-фізіотерапії для підвищення ефективності ортодонтичного лікування та профілактики рецидиву. The purpose of this investigation was definition of periodontal bone tissues condition in retention period of orthodontic treatment and stimulation of bone production process by using of medical and prophylactic complex for improvement of orthodontic treatment efficiency and relapse prophylaxis.