Влияние электромагнитного излучения миллиметрового диапазона на функциональную активность микрососудистого эндотелия - Чуян, Е.Н.; Раваева, М.Ю.; Трибрат, Н.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У дослідженні показано, що електромагнітне випромінювання міліметрового діапазону збільшує функціональну активність мікросудинного ендотелію за рахунок активації NO-залежніх процесів. In the article is presented, that electromagnetic radiation of millimetric range increases of functional microvascular endothelium activity by means of NO-dependent processes.