Економічна безпека України: стан і дослідження питання (погляд скрізь 20-річчя незалежності) - Мірошниченко, О. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті розглядається питання забезпечення основних складових економічної безпеки за час незалежності України, доводиться, що внаслідок впливу внутрішньополітичних аспектів переважна більшість проблем, які несуть загрозу економічній безпеці, залишається невирішеною. В статье рассматривается обеспечение основных составляющих экономической безопасности за время независимости Украины, доказывается, что вследствие влияния внутриполитических аспектов большая часть проблем, несущих угрозу экономической безопасности, остается нерешенной. The article discusses the main components of economic security during Ukraine's independence, argues that because of the impact of domestic political aspects of the vast
majority of problems that threaten the economic security
remains unsolved.