Кореляція державних програм розвитку села і реальних проблем дрібних селянських господарств - Куліш, І. (Вісник економічної науки України, 2012)
Здійснено аналіз причин неспроможності вирішення основних проблем дрібних селянських господарств державними програмами розвитку села, подано рекомендації щодо механізмів подолання занепаду. Проанализированы причины неэффективности решения основных проблем мелких сельских хозяйств государственными программами развития села, даны рекомендации относительно механизмов преодоления упадка. The reasons of solution’s inefficiency of the main
problems of agricultural producers are analysed during the
realization of state village development programs; recommendations concerning mechanisms for overcoming of decline are made.