Закон тенденції національних економік до глобалізації - Кукурудза, І. (Вісник економічної науки України, 2012)
Аргументовано дію закону тенденції національних економік до глобалізації і на його основі розкрито окремі дискусійні аспекти визначень сутності глобалізації економіки та проаналізовано основні її виклики і перспективи для України. Аргументировано действие закона тенденции национальных экономик к глобализации и на его основе раскрыты отдельные дискуссионные аспекты определений сущности глобализации экономики, проанализированы основные ее вызовы и перспективы для Украины. In the article effect of law of national economies tendency to globalization is argued. On its basis certain controversial aspects of economic globalization essence definitions are revealed as well as its main challenges and perspectives for Ukraine are analyzed.