Стан та перспективи розвитку фінансового інжинірингу - Кравченко, В.; Фільштейн, Л. (Вісник економічної науки України, 2012)
Досліджено проблеми розвитку фінансового інжинірингу та моделі оцінки портфельного ризику. Исследовано проблемы развития финансового инжиниринга и модели оценки портфельного риска. The problems of financial engineering and portfolio risk assessment models.