Дослідження факторів розвитку трудового потенціалу на основі суб’єктної багаторівневості та процесності проходження фаз відтворювального циклу трудового потенціалу - Чорний, Р. (Вісник економічної науки України, 2012)
Розкривається суть теоретичного підходу до виділення та структурування факторів формування та розвитку трудового потенціалу на основі суб’єктної багаторівневості трудового потенціалу та процесності проходження фаз відтворювального циклу трудового потенціалу. Раскрывается суть теоретического подхода к выделению и структурирование факторов формирования и развития трудового потенциала на основе субъектного многоуровневости трудового потенциала и процесса прохождения фаз воспроизводственного цикла трудового потенциала. The essence of the theoretical approach to the selection and structuring of factors in the formation and development of labor potential on the basis of multi-level subjective feature and process of passing phases of the reproduction cycle of labor potential.