Пріоритетні напрямки інноваційного розвитку харчової промисловості у контексті забезпечення продовольчої безпеки держави - Чорна, Н. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті обґрунтовано пріоритетні напрямки забезпечення продовольчої безпеки України в контексті переходу національної харчової промисловості до інноваційної моделі розвитку. Виділено основні складові структурних трансформацій підприємств харчової промисловості. Запропоновано пріоритетні напрямки активізації інноваційних процесів у сфері виробництва продуктів харчування в Україні. В статье обосновано приоритетные направления обеспечения продовольственной безопасности Украины в контексте перехода отечественной пищевой промышленности к инновационной модели развития. Выделены основные составляющие структурных трансформаций предприятий пищевой промышленности. Предложены приоритетные направления активизации инновационных процессов в сфере производства продуктов питания в Украине. Priority directions of providing food safety of Ukraine
in the context of transition of national food retail industry to
the innovative model of development are grounded in the
article. The basic constituents of structural transformations
of food retail industry enterprises are highlighted. Priority
directions of innovative processes activation in the field of
production of foodstuffs in Ukraine are offered.