Соціальні та економічні аспекти функціонування корпорацій - Хімченко, А. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті досліджується сутність корпоративної соціальної відповідальності та її зв`язок із сукупним соціальним та сукупним економічним потенціалом. В статье исследуется сущность корпоративной социальной ответственности и ее связь с совокупным социальным и совокупным экономическим потенциалом. In the article essence of corporate social responsibility
and her copulas is investigated with the combined social
and combined economic potential.