Маркетинг ВНЗ: пошук підходів - Сокуренко, П.; Щербина, І. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті розглянуто використання маркетингових технологій у діяльності ВНЗ , як одна з умов ефективної роботи ВНЗ в умовах високої конкуренції та демографічних проблем. В статье рассмотрено использование маркетинговых технологий в деятельности ВНЗ, как одно из условий эффективной работы ВНЗ в условиях высокой конкуренции и демографических проблем. In the article the use of marketings technologies is
considered in activity of VNZ, as one of terms of effective
work of VNZ in the conditions of high competition and
demographic problems.