Значение и сущность знаний в экономике Украины - Парвина, Т. (Вісник економічної науки України, 2012)
Проанализированы взгляды различных авторов на значение и сущность знаний в экономике Украины. Проведены исследования систем классифицирования современной отрасли экономической науки «экономика знаний». Результатом исследований является уточнение термина, а также введение новых типов классификации знаний. Проаналізовані погляди різних авторів на значення і сутність знань в економіці України. Проведені дослідження систем класифікації сучасної галузі економічної науки «економіка знань». Результатом дослідження є уточнення терміну, а також введення нових типів класифікації знань. The paper analyzes the views of different authors on the
importance and essence of knowledge in the economy of
Ukraine. The system of classification of such branch of the economic science as “knowledge economy” has been investigated.
The result of investigation is the term specification, as wel as the
introduction of new types of knowledge classification.