Застосування маржинального аналізу та аналізу чутливості під час формування виробничої програми машинобудівного підприємства - Орлов, О.; Рясних, Є.; Гордєєва, Т. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті розглянуто вплив методу розподілу накладних витрат на оцінку раціональності існуючого асортименту продукції машинобудівного підприємства. Проаналізовано чутливість прибутку підприємства до змін факторів виробництва. В статье рассмотрено влияние метода распределения накладных затрат на оценку рациональности существующего ассортимента продукции машиностроительного предприятия. Проанализировано чувствительность прибыли предприятия к изменению факторов производства. The article considers the influence of method of apportion of fixed costs over the measurement rationality of
the existing assortment of machine-building enterprise. It analyzes the sensitivity of enterprise’s income to changes in factors of production.