Фактори, що впливають на реалізацію програм енергозбереження на підприємствах ПЕК - Костін, Ю.; Пономарьов, С. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті виявлено фактори, що ускладнюють реалізацію програм енергозбереження на рівні окремого підприємства (на прикладі підприємств паливно-енергетичного комплексу). Обґрунтовано заходи, спрямовані на послаблення їх негативної дії. В статье выявлены факторы, затрудняющие реализацию программ энергосбережения на уровне отдельного предприятия (на примере топливно-энергетического комплекса). Обоснованы меры, направленные на ослабление их негативного воздействия. The factors that complicate realization of energysavings programs at separate enterprise level are founded
out in the article (on the example of fuel and energy complex enterprises). The measures sent to the removal of them
negative action are reasonable.