Оценка эффективности функционирования предприятий и качества системы менеджмента - Василенко, В. (Вісник економічної науки України, 2012)
Рассматриваются вопросы оценки эффективности функционирования предприятий и качества системы менеджмента, критический анализ которых выявил несостоятельность имеющихся подходов. Даются предложения по оценке работы предприятий и применяемого менеджмента. Розглядаються питання оцінки ефективності функціонування підприємств і якості системи менеджменту, критичний аналіз яких виявив неспроможність наявних підходів. Даються пропозиції за оцінкою роботи підприємств і вживаного менеджменту. The questions of estimation of efficiency of functioning of enterprises and quality are examined management
systems the walkthrough of which exposed insolvency of
present approaches. Given suggestion as evaluated by work
of enterprises and applied management.