О сопряжѐнной модели экономического развития - Бузни, А.; Карлова, А. (Вісник економічної науки України, 2012)
На основе анализа различных подходов к обоснованию циклического развития экономики, в частности Н. Кондратьева, Й. Шумпетера, С. Глазьева, М. Ковальчука и др., предложена сопряжѐнная модель экономического развития с семью технологическими укладами и намечен путь стратегического прорыва для экономики Украины. На основі аналізу різних підходів до обґрунтування циклічного розвитку економіки, зокрема М. Кондрат’єва, Й. Шумпетера, С. Глаз’єва, М. Ковальчука та ін., запропонована сполучена модель економічного розвитку с сьома технологічними укладами і намічений шлях стратегічного прориву для економіки України. The conjugate model of the economy development is
proposed with seven processing factors basing on analysis
of some approaches to justification of the economy cyclical
development, especially model by N. Kondratjev,
Y. Shumpeter, S. Glazjev, M. Kovalchuck et al., and the
way to strategic break for the Ukraine economy is outlined
in the article.