Динамика развития легкой промышленности Донецкой области - Бачурин, А. (Вісник економічної науки України, 2012)
В статье рассмотрены тенденции и перспективы развития лѐгкой промышленности Донецкой области, проведѐн статистический анализ аспектов еѐ функционирования, произведена прогнозная оценка основных экономических показателей, а также ежегодного прироста бюджетных поступлений. У статті розглянуті тенденції та перспективи розвитку легкої промисловості Донецької області, проведено статистичний аналіз аспектів її функціонування, проведена прогнозна оцінка основних економічних показників, а також щорічного приросту бюджетних надходжень The article deals with trends and prospects for development of light industry of Donetsk region, the statistical
analysis of aspects of its operation, made the forecast evaluation of the main economic indicators, as well as the annual increase in revenues.