Щодо ефективного використання інтелектуального потенціалу, який лежить в основі розвитку виробничих сил і виробничих відносин України та який може підняти її економіку - Андрушків, Б.; Кирич, Н.; Погайдак, О.; Мельник, Л. (Вісник економічної науки України, 2012)
Стаття розкриває можливості використання інтелектуального потенціалу в контексті семитомника: «Технологічний імператив розвитку інтелектуального потенціалу України», що побачив світ у видавництві: «Моноліт», Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля у 2009-2012 рр. – за наук. ред. д.е.н., проф. В.А. Ткаченка. Висвітлено теоретичні викладки та оцінку використання наукових досягнень у цій сфері. У контексті згадуваної наукової праці запропоновано шляхи активізації технологічного процесу розвитку інтелектуального потенціалу. Статья раскрывает возможности использования интеллектуального потенциала в контексте семитомника: «Технологический императив развития интеллектуального потенциала Украины», который увидел мир в издательстве: «Монолит», Днепропетровского университета им. Альфреда Нобеля в 2009-2012 гг. – под научной редакцией д.е.н., проф. В.А. Ткаченко. Отражены теоретические положения и оценка использования научных достижений в этой сфере. В контексте упоминавшегося научного труда предложены пути активизации технологического процесса развития интеллектуального потенциала. The article exposes possibilities of the use of intellectual
potential in the context of «Technological imperative of development of intellectual potential of Ukraine», which saw the
world in a publishing house: «Monolith», Dnepropetrovsk
university the name of Alfred Nobelya in 2009-2012 – under
the scientific release of Dr., prof. V.A.Tkachenko. Theoretical
positions and estimation of drawing on scientific accomplishments are reflected in this sphere. The ways of activation of
technological process of development of intellectual potential
are offered in the context of the mentioned scientific labour.