О классе формул языка L*, специфицирующих автоматы с конечной памятью - Чеботарев, А.Н. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Характеризується клас специфікацій в мові L*, що специфікують автомати зі скінченною пам’яттю. Обґрунтовано перетворення будь-якої специфікації в мові L* в еквівалентну у певному розумінні специфікацію, що специфікує автомат зі скінченною пам’яттю. The class of L*-language specifications that specify automata with finite memory is characterized. We justify the transformation of an L*-language specification to an equivalent specification that specifies an automaton with finite memory.