О сходимости последовательностей нечетких персептивных элементов, заданных на разных пространствах возможностей - Бычков, А.С.; Иванов, Е.В. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Досліджено властивості збіжності послідовностей нечітких персептивних елементів, заданих на різних просторах можливостей, і отримано результати, застосовні до дослідження теоретико-можливісного аналогу закону великих чисел для збіжності за можливістю і збіжності з необхідністю 1. The paper analyzes the properties of the convergence of sequences of fuzzy perceptive elements defined on different possibility spaces. The results are applied to investigating a possibilistic analog of the law of large numbers for convergence in possibility and convergence with necessity 1.