Актуальні питання акушерства, гінекології та перинатології (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Матеріали міжнародної конференції «Актуальні питання акушерства, гінекології та перинатології», яка відбулася 3-5 травня 2012 року у м. Судак, Крим.