Опыт практического применения биорезонансной диагностики в гомеопатии - Мирошниченко, Н.В.; Кривошеева, И.М.; Горовая, Э.В.; Шереметьева, А.В.; Павлусенко, И.И.; Яцкова, Л.П. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Сучасна гомеопатія – це наукова система лікування, яка обгрунтована і доказова. ЕПДФ є допоміжним діагностичним методом для гомеопатії і використовується для вибору тактики
гомеопатичного лікування. У гомеопатії процес лікування контролюється з одного боку, аналізом змін
симптомів, а з другого боку за допомогою контролю змін фізіологічних параметрів, об'єктивними методами дослідження, які використовують у алопатичній медицині. Modern homoeopathy is the shapely scientific system of treatment, which is reasonable and evidential. Bioresonance diagnostics is an complementary diagnostic method for homoeopathy and is used for the choice
of homoeopathic tactic of treatment. In homoeopathy the process of treatment is controlled from one side, by
the analysis of the symptoms vary, and on the other side by means of control of the physiological parameters
change, that is the objective methods of observation, applied in allopathic medicine.