Особенности стоматологической заболеваемости у лиц пожилого и преклонного возраста, проживающих в Республике Армения с учетом медико-социальных аспектов - Манрикян, М.Е.; Варданян, И.Ф.; Амбарцумян, С.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті розглядаються особливості стоматологічного статусу в осіб літнього і похилого віку. Для них більше значення набуває третинна профілактика для планування лікувально-профілактичної роботи з метою поліпшення стоматологічного здоров’я та оптимізації якості життя населення похилого
віку Республіки Вірменія. This article analyzed features of dental status in elderly and old age. For them, more and more important
tertiary prevention for planning treatment and prevention, improving dental health and to optimize quality of the
elderly population in the Republic of Armenia.