Система протеолиза у пациентов с диспластическими невусами - Прохоров, Д.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Досліджено стан протеїназ-інгібіторного потенціалу сироватки крові та шкіри 31 пацієнтів з диспластичними невусами. Встановлено, що злоякісний пухлинний процес призводить до
однонаправленого збільшення активності протеїназ та їх інгібіторів в сироватці (шкірі). The state of proteinase-inhibitory capacity of serum skin 31 patients with dysplastic nevi. Found that malignant neoplastic process leads to a unidirectional increase in the activity of proteinases and their inhibitors
in the serum (the skin).