Определение угла среза кровеносного сосуда при наложении сосудистых анастомозов - Селиванов, А.В.; Рыжаков, А.Н.; Стрельченко, В.И.; Тагаева, А.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Обгрунтований метод розрахунку і складена комп’ютерна програма для визначення кута зрізу
кровоносної судини, що забезпечує можливість проведення судинного анастомозу кровоносних судин різних діаметрів. Method of calculation is substantiated and computer program for determination of triangle section of blood vessel is made up, which provide for possibility of legation of vascular shunt of blood vessels of different diameters.