Клиническая эффективность энтеросорбции в сочетании с препаратом «Триглобулин» при лечении детей, больных тяжелыми формами бактериальных ангин - Рымаренко, Н.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Обстежено 81 дитину, хвору на важку форму бактеріальної ангіни, спричинену Str.pyogenes, Str.pneumoniae, Str.viridans, S.aureus. Ефективність застосування препаратів «Атоксил» і «Триглобулін»
в комплексному лікуванні хворих підтверджувалась динамічним регресом інтоксикаційного синдрому
та основних клінічних проявів захворювання. 81 children with serious forms of the bacterial anginas caused by Str.pyogenes, Str.pneumoniae, Str.viridans, S.aureus were examined. Effectiveness of enterosorbent «Atoxil» аnd preparation «Triglobulin»
in complex treatment of patients was proved by dynamical regress of the toxic syndrome and basic clinical manifestation of disease.