Обзор моих научных работ. Учителя и соратники - Коваленко, И.Н. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Автор робить огляд своїх публікацій, віддаючи належне видатним математикам, своїм науковим керівникам Б.В. Гнеденку, О.М. Колмогорову, В.С. Михалевичу, В.С. Королюку та іншим. The author surveys his publications doing justice to famous mathematicians B.V. Gnedenko, A.N. Kolmogorov, V.S. Mikhalevich, V.S. Koroliuk, and some others, who superwised him.