К классификации систем массового обслуживания с повторением вызовов - Коваленко, И.Н.; Коба, Е.В. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Вводяться типові класи систем обслуговування з повторенням викликів, що виникають з практичних задач. Дано коротку порівняльну характеристику систем з повторенням різних класів. Запропоновано їх кодування. The authors introduce some typical classes of retrial queueing systems which are taken from applied problems. Some indexes of different types of such systems are compared numerically. Coding of retrial queueing is discussed as well.