Влияние изменений системы адипоцитокинов на процессы ремоделирования миокарда и прогноз заболевания у больных с метаболическим синдромом в сочетании с различной кардиоваскулярной патологией - Стилиди, М.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Стаття присвячена вивченню впливу змін сироваткових рівнів адипоцітокінів на процеси
ремоделювання міокарда у хворих з метаболічним синдромом. Розглянуто питання можливості прогнозування исходов серцево-судинної патології в залежності від сироваткових концентрацій
адипонектина і резістіна. The paper studies the impact of changes in serum levels of adipocytokines on myocardial remodeling in
patients with metabolic syndrome. The questions of the possibility of predicting outcomes of cardiovascular disease, depending on the serum concentration of adiponectin and resistin were discussed.