Особенности пренатальных, интранатальных факторов у детей с избыточной массой тела и ожирением - Яковенко, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У роботі проаналізовано особливості пренатальних, інтранатальних чинників, перебігу першого
року життя з урахуванням віку та статі у дітей з надмірною вагою тіла та ожирінням. Представлені результати дослідження, доведена важливість правильного збору анамнезу, що має прогностичне
значення. In this paper we analyzed particularities of prenatal, intranatal factors, duration of the first year of life
according to age and sex of overweight and obese children, proved results of the study, the importance of a
correct anamnesis collection and its prognostic significance is shown.