Нефропатия у больных артериальной гипертензией, современный взгляд на проблему (обзор литературы) - Крутиков, Е.С.; Чистякова, С.И.; Филиппов, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Новим напрямком у лікуванні гіпертензивної
нефропатії можна вважати використання прямих інгібіторів реніну (ПІР) A new direction in the treatment of hypertensive
nephropathy can be considered as the use of direct renin inhibitors (PIR)