Патогенетически ориентированное лечение первично-хронического глазного ишемического синдрома с использованием местных гипотензивных препаратов - Завгородняя, Н.Г.; Безденежная, О.А.; Безденежный, С.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Призначення травопроста 0,004% пацієнтам з даною патологією призводить до більш суттєвого підвищення об’ємних показників кровотоку і як наслідок зорових функцій у порівнянні з брімоніна тартратом 0,2%, латанопростом 0,005% і бетаксололом 0,25%. Appointment travoprost 0,004 % in patients with this pathology leads to a significant increase in blood flow volume indicators and as a consequence of visual function compared with brimonidine tartrate 0,2%, latanoprost 0,005% and betaxolol 0,25%.