Полиномиальные инварианты линейных циклов - Львов, М.С. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Розглянуто задачу генерації поліноміальних інваріантів спеціального типу ітераційних циклів з лінійним відображенням у тілі циклу. Запропоновано нову техніку побудови таких інваріантів, основану на аналізі характеристичних поліномів лінійних відображень. The problem of generating polynomial invariants of special type for an iterative loop with the linear mapping in an iteration body is considered. A technique is proposed to develop such invariants based on the analysis of characteristic polynomials of linear mappings.