Параллельный поиск вывода в логическом исчислении на основе системы алгебраического программирования - Летичевский, А.А.; Герман, В.Н.; Мороховец, М.К.; Щеголева, Н.Н. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Описано програмні засоби паралельного пошуку логічного виводу у пропозиційному численні та подано результати експериментів з ними. Програмні засоби розроблено на базі системи алгебричного програмування АПС та кластерного комплексу СКІТ-1. Software for parallel inference search in propositional calculus is described and used to obtain experimental results. The software is based on the Algebraic Programming System APS and the cluster complex SCIT-1.