Оцінка якості мотиваційної системи управління промисловим підприємством - Вознюк, А. (Вісник економічної науки України, 2009)
В статті розроблено методичний підхід до кількісної оцінки якості мотиваційної системи управління промисловим підприємством яка дозволяє враховувати інтегральний характер соціально-економічної сфери та проводити бенчмаркінговий аналіз основних її складових частин, з метою постійного моніторингу та вдосконалень. В статье разработан методический подход к количественной оценке качества мотивационной системы управления промышленным предприятием, которая позволяет учитывать интегральный характер социально-экономической сферы и проводить бенчмаркинговый анализ основных ее составных частей, с целью постоянного мониторинга и совершенствований. In the article the methodical approach is developed near the quantitative estimation of quality of motivational control the system by an industrial enterprise which allows integral character of socio-economic sphere and to conduct the benchmarking analysis of basic its component parts, with the purpose of the permanent monitoring and perfections.