Стан безпеки відтворення робочої сили в сучасній Україні - Кукурудза, І.І. (Вісник економічної науки України, 2009)
Проаналізовано стан безпеки відтворення робочої сили в Україні та визначено основні напрями її підвищення. Проанализировано состояние безопасности воспроизводства рабочей силы в Украине и определены основные направления ее повышения. In the article security status of labour force reproduction in Ukraine is analyzed, determined crucial directions of its increasing.