Визначення місця стратегії розвитку в класифікації стратегій - Костін, Ю.Д.; Левицький, Ю.А. (Вісник економічної науки України, 2009)
В статті на основі дослідження класифікацій стратегій підприємств і удосконаленого автором поняття «стратегія розвитку корпорацій» запропоновано нову класифікаційну ознаку «по відношенню до розвитку» і визначено стратегії, які мають властивості стратегії розвитку і ті, які не мають властивостей стратегії розвитку, орієнтовані лише на виживання В статье на основе исследования классификаций стратегий предприятий и усовершенствованного автором понятия «стратегия развития корпораций» предложен новый классификационный признак «по отношению к развитию» и определены стратегии, которые имеют свойства стратегии развития и те, которые не имеют свойства стратегии развития, ориентированные лишь на выживание. In the article on the basis of research of classifications of strategies of enterprises and concept improved an author «strategy of development of corporations» a new classification sign is offered «in relation to development» and strategies, which are characteristics of strategy of development and those, which are not characteristics strategies of development, oriented only to the survival, are certain