Реформування системи місцевого самоврядування та виборчого законодавства України відповідно до вимог європейської інтеграції (Економiчний часопис-XXI, 2009)
Інститут трансформації суспільства за участю міських та селищних голів України в січні-червні 2009 року організував і провів у 24 регіонах нашої країни круглі столи на тему: «Реформування системи місцевого самоврядування та виборчого законодавства України відповідно до вимог європейської інтеграції». У цьому номері «Економічного часопису-XXI» ми висвітлюємо матеріали круглих столів, які відбулися за участю міських і селищних голів Дніпропетровської', Запорізької', Херсонської, Миколаївської, Одеської областей та АР Крим.