Поширення ідеї євроатлантичної інтеграції в Україні засобами громадської дипломатії (Економiчний часопис-XXI, 2009)
9 червня 2009 року в Миколаєві відбувся інтерактивний семінар на тему: «Поширення ідеї євроатлантичної інтеграції в Україні засобами громадської дипломатії: регіональний вимір». Захід провів Інститут трансформації суспільства у співпраці з Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти і Центром інформації та документації МАТО в Україні.