Оцінка міжсекторних та територіальних переміщень виробництва картоплі в Україні - Лавров, Р. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Метою даної наукової статті є дослідження процесів структурної перебудови галузі картоплярства, аналіз наслідків впливу міжсекторних і територіальних переміщень на картоплепродуктовий підкомплекс та виявлення основного кола проблем, які потребують негайного вирішення у зв’язку з трансформаційними змінами.