Визначення, види бюджетів та їх роль в антикризовому управлінні підприємтвом - Ткаченко, А.М. (Вісник економічної науки України, 2009)
У статті розглядаються концептуальні засади побудови бюджетів на підприємствах, їх класифікація, методи побудови та роль в антикризовому управлінні підприємством. В статье рассматриваются концептуальные основы построения бюджетов на предприятии, их классификация, методы построения и роль в антикризисном управлении предприятием. The article considers the concepts of enterprise budget system construction, its classification, construction methods and role in the enterprise crisis management.