Синтез системы оценки развития промышленного предприятия - Цопа, Н.В (Вісник економічної науки України, 2010)
В статье обоснован методический подход к оценке развития промышленного предприятия на основе синтеза его функционирования и оценки динамики внешней среды. Взаимосвязь внешней и внутренней среды при оценке развития промышленного предприятия рассмотрена с использованием динамических рядов. У статті обґрунтований методичний підхід до оцінки розвитку промислового підприємства на основі синтезу його функціонування і оцінки динаміки зовнішнього середовища. Взаємозв’язок зовнішнього і внутрішнього середовища при оцінці розвитку промислового підприємства розглянутий з використанням динамічних рядів. In the article the methodical approach to estimate the development of industrial enterprise on the system synthesis of functioning and estimation of external environment dynamics is grounded. Intercommunication of external and internal environment at the estimation of development the industrial enterprise is considered with the use of dynamic rows.