Современные энергетические проблемы ГМК Украины и возможные пути их решения - Аптекарь, С.С.; Иванова, В.В. (Вісник економічної науки України, 2010)
Одним из приоритетных направлений промышленной политики Украины является энергосбережение и энергоэффективность во всех сферах и отраслях экономики. Особенности металлургического производства требуют новых подходов к формированию системы управления энергосбережением на предприятиях ГМК Украины. Одним з пріоритетних напрямів промислової політики України є енергозбереження і енергоефективність у всіх сферах і галузях економіки. Особливості металургійного виробництва вимагають нових підходів до формування системи управління енергозбереженням на підприємствах ГМК України One of priority directions of industrial policy of Ukraine is an energy savings in all of spheres and industries of economy. The features of metallurgical production require the new going near forming of control the system by an energy savings on the enterprises of GMK of Ukraine.