Сучасні проблеми ринку послуг з вивезення та утилізації твердих побутових відходів - Лисюк, В.М.; Бутін, Є.П (Вісник економічної науки України, 2010)
У статті розглянуто проблеми організації утилізації твердих побутових відходів. Запропоновано проведення модернізації системи управління сферою надання комунальних послуг, зокрема, в частині збору, вивезення та утилізації ТПВ. В статье рассмотрены проблемы организации утилизации твердых бытовых отходов. Предложено проведение модернизации системы управления сферой предоставления коммунальных услуг, в частности, в части сбора, вывоза и утилизации ТПВ. The problems of organization of utilization of hard domestic offcuts are considered in the article. The leadthrough of modernization of control the system by a sphere grant of public utilities is offered, in particular, in part of collection, export and utilization of TPV.