Механізми регулювання структурних трансформацій в умовах економічної рецесії - Ляшенко, В.І.; Бачурін, А.О (Вісник економічної науки України, 2010)
В статті розглядаються тенденції розвитку підприємницьких структур в період економічної рецесії. Проводиться аналіз аспектів функціонування малого бізнесу, просліджується взаємозв’язок між різними економічними елементами, визначається можливий результат перетворення галузевої структури регіонів України. В статье рассматриваются тенденции развития предпринимательских структур в период экономической рецессии. Проводится анализ аспектов функционирования малого бизнеса, выявляется взаимосвязь между различными экономическими элементами, определяется возможный результат преобразования отраслевой структуры регионов Украины. In this article are considered of tendencies of entrepreneur structure development in period of economic recession. It contains the analyses of functioning small enterprises aspects. There is displayed interdependence between different economic elements, determined possible result of structure branches transformation of Ukrainian regions.