Природний капітал: ідентифікація та бухгалтерський вимір - Малюга, Н.М.; Замула, І.В. (Вісник економічної науки України, 2010)
Досліджено сутність природного капіталу, належності його до складових національного багатства, а також стан інформаційного забезпечення формування макроекономічних показників в частині природного капіталу за допомогою бухгалтерського обліку суб’єкта господарювання. Исследована сущность природного капитала, принадлежность его к составляющим национального богатства, а также состояние информационного обеспечения формирования макроэкономических показателей в части природного капитала с помощью бухгалтерского учета субъекта хозяйствования. The essence of the nature capital, its belonging to the national wealth, as well as the state of the information provision of forming macroeconomic indicators in the part of nature capital with the help of accounting for the business entity have been researched.