Новий підхід визначення впливу факторів виробництва для досягнення конкурентоспроможності в підприємництві - Пивоваров, М.Г.; Шаповалов, О.М (Вісник економічної науки України, 2010)
Складено математичну модель і визначено вплив факторів виробництва на формування конкурентних переваг. Проаналізовано взаємодію окремих факторів і визначена їх роль у конкурентній боротьбі фірми продуцента. Составлена математическая модель и определено влияние факторов производства на формирование конкурентных преимуществ. Проанализировано взаимодействие отдельных факторов и определена их роль в конкурентной борьбе фирмы продуцента. The simulator was formed and the impact of the manufacture factors on competitive advantages was determined. The cooperation of the single factors was analyzed and their part into the comaker competitive struggle was determined.